Advocaat

mr. F. (Fatima) Salouli

Na haar studie rechten aan de Vrije Universiteit te Amsterdam heeft mr. Salouli korte tijd als jurist bij een middelgroot advocatenkantoor gewerkt. In 2003 is zij beëdigd als advocaat en zij is tot 2007 werkzaam geweest bij Ruisbroek Jetten Advocaten en Belastingadviseurs. Vanaf 2007 is zij vervolgens bij de opvolgster van dit kantoor, Global Ruitenberg Advocaten, werkzaam geweest.

In 2010 heeft mr. Salouli besloten om haar praktijk als zelfstandig ondernemer voort te zetten. Zij richtte vervolgens In-House Lawyer Advocatenkantoor op.

Mr. Salouli is een advocaat met een no-nonsense mentaliteit. De cliënt en daarmee de behartiging van zijn/haar zaak zijn bij haar in goede handen en komen op de eerste plaats. Dit sluit niet uit dat mr. Salouli, uiteraard in goed onderling overleg met haar cliënt, steeds probeert om eerst te zoeken naar een oplossing buiten de rechter om. Indien een gerechtelijke procedure onvermijdelijk is (bijvoorbeeld als de cliënt zelf in een geding is betrokken of bijvoorbeeld in het geval van een echtscheidingsprocedure), zal zij zich ook in dat geval tot het uiterste inzetten voor de belangen van haar cliënt.


mr. F. Salouli

Talen: Nederlands, Engels, Marokkaans

Lidmaatschappen: Nederlandse Orde van Advocaten